sobota 3. prosince 2016

2. pražský wattcon aneb Šílenější už to být nemůže


Již podruhé se v Praze konal Wattcon. Když jsem se to dozvěděla, byla jsem neskutečně nadšená, protože ten první, který byl už asi před rokem, se mi moc líbil. V průběhu roku se konaly další, třeba v Olomouci, Ostravě nebo na Slovensku, ale já jsem poměrně líný člověk, takže se mi nechtělo dojíždět, a tak jsem je nenavštívila.


No, a tak se stalo, že jsme jednoho mrazivého sobotního poledne vyrazily s kamarádkou (její wattpad zde) směr Císařská louka, o jejíž existenci jsem přesto, že jsem rodilý pražák, neměla ani tušení. Nakonec z toho po menším hledání vyšel ostrov na Vltavě s prosklenou restaurací a příjemným personálem.

Postupně se nás tam sešlo asi patnáct. _KeXa_ s EBBubeliny (organizátorky) vše zahájily a my se zatím navzájem představily. Byly jsme tam samé holky a k mému překvapení přijelo pár holek až z Bratislavy.

Nejprve jsme diskutovaly na různá témata, jaký máme názor na vše možné, co se děje na wattpadu a podobně a poté přišla ta nejzábavnější část, když jsme kolektivně vytvářely knižní postavu. Nejprve každý řekl něco k jejímu vzhledu, a poté nějakou vlastnost. No, to, co z toho vyšlo... raději se ani neptejte...:D

Každopádně bylo vážně skvělé být zas ve společnosti lidí, kteří rádi píšou a čtou a to je vlastně asi hlavní důvod, proč mám wattcony tak ráda. Doufám, že zas bude nějaký další.

Včechny další informace o wattconech najdete na jejich facebookové a wattpadové stránce.

P.S. Kdyby měl někdo zájem o můj wattpad profil, tak tady.

4 komentáře:

  1. To tvoření postavy bylo stejně best :D

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký článek :) O wattconech jsem slyšela jen vzdáleně a nevím, zda nějaký byl v Brně, každopádně pokud bude, ráda se na něj podívám, tohle zní dobře :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Ano, v Brně byl a jsem si jistá, že bude i další. :) Pokud budeš sledovat jejich stránky, určitě ti nic neunikne. ;)

      Vymazat

Komentář mě vždy moc potěší, protože mě zajímá váš názor na to, co píši. Snažím se odpovídat na všechny.