sobota 17. března 2018

Yoli slaví čtyři roky!


Ani nemůžu uvěřit tomu, že od minulých Yoli narozenin uplynul už rok... Ale je tomu tak a vy právě čtete report z oslavy, která se konala ve čtvrtek 8. 3. 2018 v pražském Café Kampus, a které jsem měla tu možnost se zúčastnit.

Oslava se konala na stejném místě jako loni, a tak jsem ani moc nebloudila. Na uvítanou jsme dostali knihu a Yoli tužku. Tou knihou je Smrtka od Neal Shusterman a okamžitě mě zaujala, protože je to sci-fi a to není žánr, který by Yoli vydávalo tak často, a tak se těším, čím mě překvapí. Vydání je naplánováno na duben. Dále jsme se už jen usadili a čekali, co se bude dít. Radek oficiálně všechny přivítal, shrnul celý uplynulý rok, vydané knihy (například tou nejprodávanější byla Tíha vesmíru od Jennifer Niven) a představil nám pár knih, které Yoli plánuje vydat letos. A věřte mi, že se máte na co těšit.

Poté jsme si poslechli ukázku z nové knihy od Johna Greena Turtles All the Way Down (česky nejspíše Želvy donekonečna), jejíž vydání je naplánováno na květen a já už se nemůžu dočkat, protože ukázka mě opravdu zaujala - prostě typický Green.

Dále následoval křest knihy Muffin a čaj od českého autora Thea Addaira. Křtilo se čajem, my dostali pohoštění v podobě muffinů a vyslechli jsme si krátký rozhovor s autorem. A to úplně nejlepší bylo, že jsme knihu dostali a mohli si ji nechat rovnou podepsat - prostě k nezaplacení.


Pak už byl čas na volnou zábavu, a tak jsme si skvěle popovídali o knihách (o čem jiném...). Trochu mě zklamalo, že letos nebyl dort ani soutěž o knihy, ale na druhou stranu jsme dostali dvě knihy, takže si opravdu nemám na co stěžovat. Oslavu jsem si moc užila a přeji Yoli, aby ten následující rok byl stejně úspěšný jako ten minulý.
Muffin a jablečný džus


sledujte mě na Instagramu ;)



4 komentáře:

  1. Moc pěkný článek :) Na oslavě jsem byla taky a jsem nadšená, protože to byla moje první pořádná knihomolská akce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná akce. Škoda, že jsou všechny vždycky tak daleko...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, bylo to tam skvělé. Tak třeba bude někdy něco i u vás. ;)

      Vymazat

Komentář mě vždy moc potěší, protože mě zajímá váš názor na to, co píši. Snažím se odpovídat na všechny.